GlAdIaToR1 Posted February 19 Share Posted February 19 Nick pe ts : GlAdIaToR Grad : Experienced wachers Motivul cererii?(absenta/retragere): Retragere Perioada absentei: - Motivul retragerii: Am facut cerere de OwerWach pe 4 Decembrie am fost acceptat tin sa multumesc lu Dyavolu ca ma accpetat am facut vreo 6 7 verificari... din care am prins si cu coduri si fara de exemplu pe Oxedan care facea parte din stafu nostru la asistenta a fost banat permanet si pe ts si pe server cat si interzis pe comunitate .. mi-a zis diavolu ca o sa mai imi arate niste programe si ca o sa fiu promovat dupa activitate si verificari.. nu mi -a aratat nici un program si nici promovat nu am fost dupa 3 luni.. am aramas cu acelasi grad si n-am invatat nici nimic in plus acum nu fac vina nimanui poate este prea ocupat sau nu are timp , sau .. mai stiu eu ce .. vreau sa renunt la acest grad pentru ca oricum degeaba il am si nici nimic nu invatat .. l-am intrebat pe diavolu daca sunt promovat sau imi arata programe noi si nu mi-a dat nici un raspuns . Alte precizari: N-am nimic cu Diavolu e prietenu meu .. si il respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders -Dyavolu- Posted February 19 Founders Share Posted February 19 Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts