Jump to content

Our Partners
living the best life..

Cerere retragere ElProfesor<3

Recommended Posts

ElProfesor<3 

Salutare tuturor,

Am luat decizia să mă retrag din funcția de admin și să mă despart de această comunitate. A fost o perioadă frumoasă în care am cunoscut oameni faini, am avut momente bune și am încercat mereu să ajut cât am putut.

Le mulțumesc tuturor pentru colaborare, pentru respect și pentru timpul petrecut împreună. Plec cu amintiri frumoase și fără supărări.

Am ales să merg pe un alt drum și să încerc o nouă experiență într-o altă comunitate. Vă doresc mult succes în continuare, server plin și numai bine tuturor!

Respect, ElProfesor<3

• Sad 3

Salut!

Ai patit ceva sau este doar e chestie pur personala? 

Daca ai patit ceva, se poate discuta, daca e personala este ok, este alegerea fiecaruia.

• Thumbs Up 1

N-am patit nimic , numai ca aici cel putin pe timp de zi , foarte rar daca mai intra cineva...cand m-am reapucat acum 4-5 luni  parca era altceva, acum pare ca nu se mai implica nimeni , nu stiu cum este seara, eu vorbesc in timpul zilei atunci cand sunt la servici si stau pe joc . Poate este o greseala poate nu...nu stiu 

• Like 1

Am inteles, imi pare rau pt decizia ta, dar eu nu te pot ajuta cu prezenta in timpul zilei, munca mea nu imi permite ca altfel eram prezent. 

Marea majoritate intra dupa amiazaz ziua presupun ca pe toate comunitatile este acceasi situatie, dar daca ai gasit o alta comunitate cu prezenta pe timpul zilei si te simti bine acolo, e pacat sa nu te duci, altfel „nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard".

Eu,  daca te hotarasti sa pleci, iti urez succes si iti multumesc pt ceea ce ai facut aici.

• Like 1

• Founders

Nu avem cu toții posibilitatea să ne și jucăm și să fim și la servici în același timp.. Este alegerea ta dacă dorești să pleci sau să rămâi aici cu noi, mult succes în continuare 

• Thumbs Up 1

• BKP locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...