mercyonme Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 Nickname: le schimb des, nu conteaza asa mult Unique ID: 7WHpgWThJZZXUhMSwIVnqNTxWfs= IP-ul tau: il dau daca e nevoie Data / ora: m-am trezit cu ban, idk Motivul banului: interzis Alte detalii: din ce imi aduc aminte am intrat cu un prieten, si am vrut sa ma joc cu el pentru ca nu ne-am mai jucat de mult si am fost ales la echipa adversa si am insistat sa ma joc cu el doar un mix si am fost banat permanent atat pe server cat si pe ts, aparent pe server nu mai am ban dar pe ts inca am, daca sunteti de treaba si se poate sa-mi scoateti banul as fi foarte recunoscator ❤️ https://prnt.sc/zFGHOldqBUWj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parintele Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 As dori sa lasi identitatea sau numele cu care ai intrat ultima data (inainte de ban). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercyonme Posted April 18, 2022 Author Share Posted April 18, 2022 am lasat unique id, il mai las odata 7WHpgWThJZZXUhMSwIVnqNTxWfs= numele nu-l mai stiu exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForWWarD Posted April 18, 2022 Share Posted April 18, 2022 lacrime e sangue [Id: 1780] 7WHpgWThJZZXUhMSwIVnqNTxWfs= 222 [Id: 1780] 7WHpgWThJZZXUhMSwIVnqNTxWfs= O sa raspunda el in scurt timp! "𝘐'𝘮 𝘢 𝘱𝘰𝘱𝘶𝘭𝘢𝘳 𝘭𝘰𝘯𝘦𝘳 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘢𝘭𝘭 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘮𝘦 𝘣𝘶𝘵 𝘥𝘰𝘯'𝘵 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘭𝘺 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘮𝘦" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders vKg Posted April 18, 2022 Founders Share Posted April 18, 2022 Salut, eu te-am banat la mixuri, stii foarte bine de ce, degeaba ai venit cu alt nume, ca stim cine esti, o sa ti-l scot doar de data asta, daca se mai intampla sa intrati cu echipa si sa credeti ca faceti ce vreti voi, luati ban fara a mai primi unban vreodata, si fara mistouri si injurii la mixuri. O zi buna! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts